Tessera BV   

Freelancers

Tessera focust steeds meer op werkzaamheden die moedertaalsprekers Engels of soms bedreven near-nativesvragen; in essentie, doen wij alles in-house. Samen met de invoereing van de AVG en het feit dat de meeste spontane sollicitaties tegenwoordig verdacht op gevallen van identiteitsdiefstal lijken), betekent dit dat wij lijsten van freelance vertalers, redacteuren en revisoren niet meer bijhouden voor werkzaamheden die uitbesteed moeten, behalve van mensen die eerder voor ons hebben gewerkt. Ongevraagde sollicitaties worden gewoon weggegooid.

Als u reageert op een van de weinige momenten, waarop wij wel mensen zoeken voor specifieke jobs via Proz.com of dergelijke gremia, a.u.b. een sturen met daarin opgenomen alle hieronder genoemde bijzonderheden:

Voorwaarden:

- uitsluitend freelance-werk en geen feitelijke werkgever-werknemer verhouding. Inwoners van Nederland dienen wellicht ter verificatie hiervan geschikt bewijs over te leggen.

- wanneer er geen referenties worden verstrekt, dan is het mogelijk dat hen wordt verzocht een korte proefvertaling te maken.

Om de hierboven vermelde e-mailadressen te kunnen zien en te kunnen gebruiken, dient u wellicht scripting te activeren en de hiervoor genoemde links, aangezien deze adressen dynamisch zijn opgenomen door een Javascript bij wijze van een anti-spambotmaatregel. Een andere mogelijkheid is: info(at)tessera-trans(dot)com