Tessera BV   

Freelancers

Voor opdrachten die uitbesteed moeten worden, maken wij maken gebruik van een lijst van freelance-vertalers, redacteuren en reviewers. Wanneer u toegevoegd wenst te worden aan deze lijst, kunt u ons een e-mail sturen ( ) met daarin opgenomen alle hieronder genoemde bijzonderheden:

Iedereen is welkom, maar houdt u er rekening mee dat onze interesse voornamelijk uitgaat naar samenwerking met beroepsvertalers, wiens vakgebieden aansluiten bij die van ons, en naar degenen die dezelfde taalcombinaties kunnen bieden als die van ons, maar dan in andere vakgebieden. Het grootste deel van het werk dat wij uitbesteden betreft vertalingen naar het Frans of Duits.

Voorwaarden:

- uitsluitend freelance-werk, en geen feitelijke werkgever-werknemer verhouding. Inwoners van Nederland dienen wellicht een VAR formulier (verklaring arbeidsrelatie) of een ander document dat goede garantie voor verificatie biedt.

-over te leggen; wanneer er geen referenties worden verstrekt, dan is het mogelijk dat hen wordt verzocht een korte proefvertaling te maken.

Om de hieronder vermelde e-mailadressen te kunnen zien en te kunnen gebruiken, dient u wellicht scripting te activeren en de hiervoor genoemde links, aangezien deze adressen dynamisch zijn opgenomen door een Javascript bij wijze van een anti-spambotmaatregel.
Een andere mogelijkheid is: info(at)tessera-trans(dot)com


Website by Password IT, 2006-2016
This site uses cookies for analytical purposes
Tessera Translations BV
Language Services